Starea de sanatate a primarului din Berevoesti, Gigi Fanel Proca este departe de a se fi remediat. Combinatia dintre alcool si Viagra, despre care vorbesc pana si colegii sai de primarie, este posibil sa-l lase pe Fanel cu probleme serioase de sanatate, inclusiv o pareza pe partea dreapta, dupa ce a suferit un atac cerebral. Intr-o asemenea situatie, sunt tot mai vehiculate zvonurile potrivit carora la Berevoesti vor avea loc din nou alegeri.

Daca ne gandim la modul jalnic in care Fanel Proca a inteles sa se comporte ca si primar, atunci am spune ca nu este nicio pierdere pentru locuitorii din Berevoesti, din contra. Chiar s-a vehiculat faptul ca Fanel a ajuns primar cu ajutorul populatiei rome, carora le-ar fi spus ca daca va fi ales un alt primar, acesta le va interzice sa-si faca de cap prin padurile din zona, acolo unde, se stie, se fura pe capete.    

Fanel Proca si-a inceput cariera politica in partidul „Razboinicului Luminii”, ajungand in 2000 primar in Berevoesti. In 2004 a trecut la PNL, insa sufletul lui Proca a batut non-stop pentru PSD, datorita coloraturii politice a Consiliului Judetean. Pentru a-si demonstra calitatile de bun gospodar (pentru sine), Proca s-a afisat chiar inainte de alegerile locale de anul trecut cu un Audi Q7, sa moara dusmanii de necaz. In plus, nu a catadicsit sa se laude prin presa cu amantele sale fara numar, fara numar, dar si sa-si bage si sa-si scoata acea parte a corpului cu care, de buna seama, pare a gandi in majoritatea timpului.