Se pare că sănătatea primarului era cam şubredă de mai multă vreme. Din surse neoficiale, am aflat că Gigi Proca a avut şi în trecut probleme, interzicându-i-se să mai consume alcool. Gigi Fănel Proca a făcut orice, dar numai la băutură nu a renunţat. De curând, aflat la vânătoare cu prietenii, liberalul a apucat doar să tragă un foc de armă.

Cei cu care era au crezut că Fănel a pus mâna pe o „pradă grasă”, numai că focul a fost, practic, semnalul de avertizare. În prezent, primarul se află în Bucureşti, iar starea lui de sănătate atârnă de un fir de aţă. Se pare că acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale, care va fi decisivă pentru el. 

 Primarul de la Berevoeşti este o prezenţă cu adevărat pitorească, ce nu încetează niciodată să surprindă. Ultimul lucru pe care “i s-a pus pata” a fost acela de a-şi cumpăra o maşină ultimul răcnet, să moară duşmanii de ciudă! Fănel nu ratează nici un moment, în care poate să-şi dea în petic. Comuna pe care o conduce este renumită şi prin faptul că a schimbat viceprimarii şi pe cei din administraţie după bunul plac. Proca a devenit un stăpân peste Berevoeşti, dar, spre deosebire de Titi Ghica, de la Rucăr, care avea tot un astfel de statut,  Proca este iubit de oamenii din localitate. Poznele şi belele, pe care edilul Berevoeştului le are la activ, au făcut înconjurul Argeşului, ajungând chiar la nivel de ţară. Lăsând la o parte toate aceste lucruri, bune sau rele, edilul, care a “condimentat” multe apariţii mediatice, acum este în mâinile sorţii.

A rupt gura târgului: Audi Q7 şi o licenţă obţinută cu 10
 Chiar în ziua alegerilor din 15 iunie, Proca se destăinuia amicilor, cu care ieşise la o friptură, că nu se lasă până nu-şi cumpără un Audi Q7. Fireşte că toţi cei care l-au auzit l-au luat în râs, mulţi afirmând că nu are atâţia bani. Un om plin de surprize, acesta a făcut, însă, pe dracu-n patru şi a luat din Germania maşina mult dorită, cu care intenţionează să plimbe pe toată lumea, inclusiv duşmanii. Se pare că nu a durat prea mult şi Fănel a făcut mult râvnita achiziţie. Maşina este albă, iar  pentru a se asorta cu ea, pe sub cămaşa roz, edilul purta un maiou negru. Cât despre preţ, acesta a spus că a dat în jur de 70.000 de euro pe noua achiziţie. În aceeaşi zi, edilul le explica prietenilor cam cum se face administraţie şi cu câtă uşurinţă a câştigat alegerile: „Da’, ce, mă, eu am îngălbenit comuna (n.r. făcea referire la culoarea liberalilor). M-am dus şi le-am dat copiilor de la şcoală şepci şi tricouri galbene. Da, la toţi! N-a scăpat unu’! Copiii nu mai puteau de fericire. Strigau cât îi ţinea gura: trăiască Proca! Votaţi-l pe Proca! Ăştia s-au dus casă şi i-au tocat pe părinţi la cap! Nici n-am avut stres, că nu ies din prima!”, povestea primarul. În ceea ce priveşte felul în care gospodăreşte comuna, omul a fost radical. „Dacă nu sunt buni, îi schimb!”, declara Fănel Proca. Atunci, edilul mai spunea că are în plan să-şi ia licenţa şi chiar să achiziţioneze un elicopter. Unul dintre visele lui s-a realizat, acela legat de pregătirea sa profesională, obţinând diploma cu notă maximă. Restul… încă nu.

A intrat în politică sub umbrela lui Gigi Becali
 Fănel Proca şi-a început cariera politică în partidul „Războinicului Luminii”. În anul 2000, când a ajuns primar, a fost unul dintre puţinii şefi ai administraţiei locale, pe care Becali i-a avut. „Războinicul” a venit la Berevoeşti, pentru a-şi felicita subalternul, dar, în stilul caracteristic, Fănel a făcut-o iarăşi lată. L-a lăsat pe Becali cu “fundul în baltă”, trecând în partidul lui Miuţescu. În anul 2004, acum liberal, Proca a mai câştigat un mandat de primar, în ciuda încercărilor disperate ale adversarilor politici, care au încercat din răsputeri să-l scoată din cărţi. Din punct de vedere familial, este împlinit, are bani, o nevastă frumoasă şi doi băieţi. Unul dintre ei a terminat Academia de Poliţie, iar mezinul este în ultimul an la liceu.

Viaţa edilului în mâinile sorţii


 Se pare că sănătatea primarului era cam şubredă de  mai multă vreme. Din surse neoficiale, am aflat că Gigi Proca a mai avut şi în trecut probleme neurologice, interzicându-i-se să mai consume alcool. Putem spune că edilul a făcut orice, dar numai la băutură nu a renunţat. La sfârşitul săptămânii, primul om al Berevoeştiului a suferit un atac cerebral. Aflat la vânătoare cu prietenii, liberalul a mai putut să tragă doar un foc de armă. Cei cu care era au crezut că Fănel a pus mâna pe o „pradă grasă”, numai că focul a fost, practic, semnalul de avertizare. Actualmente, primarul se află în Bucureşti, iar starea lui de sănătate atârnă de un fir de aţă. Se pare că acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale, care va fi decisivă pentru viitorul lui Gigi Fănel Proca.